Klasični parfemi za nju i za njega

  • post:
  • broj komentara: 0
  • broj poseta: 1,513

Ako izaberete klasične i luksuzne parfeme sigurno ćete biti zadovoljni. Pružiće eleganciju i stil koji ste oduvek želeli. Postoji mnogo vrsta klasičnih parfema, međutim samo nekoliko njih je i danas popularan i bezvremen. Prava žena uvek sanjari o eleganciji i o nežnim tonovima. U ovom članku ćemo predstaviti mirisne note koje su već vekovima na top listama najboljih parfema.

Chanel No.5 je parfem koji miriše baš kao žena. Simbolizuje prestiž i prefinjen ukus, a ujedno je i najprodavaniji na svetu. Sintetička aldehidna komponenta je izdvojena iz kreacije i praćen je mirisom ruže i jasmina. Joy je predstavljen kao najskuplji parfem na svetu. Preživeo je i najkritičnije trenutke ekonomske krize.

I danas se prodaje po ogromnoj ceni. Sastoji se od više stotina sastojaka koji su na neobična način poređeni u hijerarhiji. Žestok je i opojan, sa neodoljivom cvetnom kompozicijom ruže, orhideje i jasmina. 1925. godine na tržištu se pojavio miris Shalimar Guerlain koji je inspirisan ljubavnom pričom. Romantika se oseća u srcu mirisa koji je komponovan od jasmina, ruže i irisa, a početak pruža osećaj osveženja i daje hladne tonove citrusa. Večni stil i nežnost se na prvi mah oseća na parfemu Miss Dior. Miris je lansiran 1948. godine i od tad osvaja svako srce. Oštro pulsirajuća aroma sa cvetnim notama je i danas najveći hit među žena. Razni cvetni akordi su izražajni u ovoj kompoziciji, dok koža i mahovina ističu lepotu njegovog postojanja.

Muškarci su oduvek voleli više da se ističu i da pokažu svoju snagu, jak karakter i odlučnost. Preporučujemo nekoliko mirisa koji će još više istaći muževnost svakog džentlmena. Čista i osvežavajuća aroma od Hugo Bossa – Boss je namenjen muškarcima sa elegancijom i prefinjenim stilom. Spada u red orijentalnih mirisa koji je sačinjen od bergamota, jabuke, cimeta i karanfilića. 1988. godine je Fahrenheit promovisan kao topao i osobit miris za muškarce koji su prefinjeni. Za tren oka je postao popularan zbog svoje jedinstvene arome koja se dobija od raznih cvetova i citrusa.

Njegov trag je intenzivan, a nenametljiv. Za sportiste preporučujemo Lacoste by Lacoste parfem koji je namenjen upravo ljudima obožavaocima adrenalina. Osobama koje vole da žive burno i stalno su u pokretu će sigurno dopasti kreacija koja se zasniva na svežini citrusa, nane i bergamota.

Da bi na najbolji način istakli muževnost koristite Dolce&Gabbana Men. Klasičan miris sa ležernim tonovima i neodoljivim akordima bibera ubrzava disanje svake žene pored voljene osobe. Mnogobrojni sastojci su u izrazito velikoj harmoniji čime su i postigli veliki uspeh.

Izvor: Parfem Svet

Mama, znaš onu vazu za koju si se oduvek brinula, da je ne razbijem.

Znam.

E, pa, ne treba više da brineš!Beograd

17 °c
Clear
Vlažnost: 68%
Vetar: 6.4 km/h
Pritisak: 1017 hPa

Kinshasa

22 °c
Clear
Vlažnost: 88%
Vetar: 8 km/h
Pritisak: 1013 hPa

Syowa, Antarctica

°c

Vlažnost:
Vetar: 0 km/h
Pritisak: hPa