Najbolji poklon za voljenu osobu

  • post:
  • broj komentara: 0
  • broj poseta: 2,254

 Decembar je mesec prepun ljubavi, strasti i razumevanja. Krajem godine svi razmišljaju o dočeku i žurkama, a ti ne znaš šta da kupiš dečku ili devojci za poklon? Stalno ti se motaju razne stvarčice u glavi od kojih se ne možeš osloboditi? Evo, nekoliko saveta za najoriginalnije poklone koje će ti olakšati odluku!

Štampani stvari i printovi na šoljama, jastuku ili na majicama su idealne za zaljubljene. Uz malo mašte možeš još više da osvojiš srce svoje drage osobe ako mu pokloniš nešto što ga stalno podseća na zajedničke trenutke. U štamparijama se lako možeš snaći, jer tamo rade stručna lica koja će ti pomoću u izboru boja, dezena i detalja, a i cena ovih usluga je pristupačna.

Večera za dvoje! Ako smatraš da je tvoja draga (ili tvoj dragi) ljubitelj hrane i slatkiša, pripremi nešto ukusno! Na internetu možeš naći dobre recepte za kolače, torte ili jednostavna jela, a i dekoracija u obliku srca može lepo da izgleda na tanjiru. Sveće su obavezne kao i neko vino ili šampanjac!

Nakite uglavnom nose devojke, one vole sve i svašta, od bižuterije, perlica pa sve do srebra i zlata. Dečku možeš pokloniti minđuše (ako ih voli), narukvice ili lančić, međutim, pripazi, jer oni uglavnom nose samo srebro ili zlato. Tu bi trebali da spomenemo i sat, koji je isto toliko popularan i važan detalj u odevanju svake osobe.

Parfemi su najbolji pokloni, ali moraš obratiti pažnju na ukus drage osobe. Pre nego što kreneš u kupovinu razmisli šta koristi inače. Moraćeš da odabereš taj koji najbolje pristaje konkretnoj osobi i njenoj ličnosti. Veoma je teško, ali ako prethodno ispitaš osobu kome želiš pokloniti parfem, sigurno ćeš je/ga obradovati. Važno je da saznaš koje mirisne note voli, a kasnije ćeš moći konsultovati i sa prodavačicom u parfimeriji.

Pored parfema tu su i kozmetički preparati. Sigurni smo da već znaš koju marku dezodoransa, šampona, gela za tuširanje koristi. U svakoj prodavnici već možeš pronaći setove, upakovane u kutije, na tebe je samo da odabereš jednu lepu kesicu i stvar je rešen!

Uplati sat vremena relaksacione masaže (za oboje), i veruj mi, bićete prezadovoljni. Sutradan ćete svakom ispričati kako ste se dobro osećali i lepo zabavljali.

Pozorište ili bioskop su oduvek bili privlačni zaljubljenima i predstavljaju pravo mesto za izlaske ljudima koji vole kulturne sadržaje. Pre predstave ili filma možete se prošetati i pojesti nešto. Ako tvoja ljubav ima veliku želju za ovakvim programom, iznenadi je/ga!

Plišane igračke ne voli svako, ali ako misliš da će se tvoja lepša polovina obradovati tome, samo navali!

Izvor: Poklonite (http://poklonite.com/Hugo-Boss-kategorija-102.html)

Ako se nekad osetiš malen, zapostavljen i depresivan...

Uvek se seti da si nekad bio najbrži spermatozoid u svojoj grupi!Beograd

17 °c
Clear
Vlažnost: 68%
Vetar: 6.4 km/h
Pritisak: 1017 hPa

Kinshasa

22 °c
Clear
Vlažnost: 88%
Vetar: 8 km/h
Pritisak: 1013 hPa

Syowa, Antarctica

°c

Vlažnost:
Vetar: 0 km/h
Pritisak: hPa