Kat Von D i njeni parfemi

  • post:
  • broj komentara: 0
  • broj poseta: 2,735

Predivna Kat Von D je žena sa stilom i stavom. Postala je poznata po svojim radovima. Sa 13 godina je već imala na sebi tetovažu, a sa 16 godina je već i sama tetovirala. Danas je veoma poznata umetnica. Otvorila je u Los Angelesu Tattoo salon pod imenom LA Ink.

Čak je i započela reality show u kom se prikazuju njeni svakidašnji problemi, privatni život i jedinstveni radovi.

Na vreme se snašla i u svetu biznisa. Ekstravagantne odeće koje nose njeno ime su zanimljive devojkama koje obožavaju rock n roll stil. Kod Sephore je izgradila svoje kozmetičke preparate za negu tela, kože i kose, a 2010. godine se pojavljuju i kozmetički preparati Adora, gde pripadaju i parfemi Sinner, Saint, Adora i Poetica. Osnovala je i mužički festival „Musink” i izdala je dve knjige (High Voltage Tattoo, The Tattoo Chronicles). Posle toliko truda i rada ne može se reći da je jedna jednostavna i obična umetnica. Pokazala je svoj talenat i ujedno iskoristila svoje ime za pokretanje novih posla.

Prvi svoj miris predstavlja 2009. godine pod imenom Sinner. Parfem je kreiran od nežnih i blagih nota osvežavajućih voća poput narandže i mandarine. Za provokativniji kontrast u visokim notama je zadužena sočna šljiva. Samo srce kreacije je osnovana na prelepim cvetnim akordima. Jasmin i cimet se lepo slažu sa citrusima i izražavaju karakter same Kat. Osnova je sastavljena od pačulija, drveta, vanile i mošusa.

Drugi parfem se pojavljuje zajedno sa Sinner, a dobio je ime Saint. Ove dve arome su slične i sadrže skoro iste sastojke. I u ovoj esenciji se može pronaći šljiva i mandarina u visokim notama, dok srce mirisa pulsira uz pomoć tiare, karamele i jasmina. Kremasta nežna karamela i vanila daju kreaciji posebnu toplotu i lako miluju kožu.

Adora je lansiran 2010. godine. Pakovanje je inspirisano umetnošću Alphonse Mucha. Bočica je crne boje i ukrašena je cvetovima i leptirićima. Pošto Adora na latinskom znači „voljena osoba”, parfem je napravljen u duhu romantike, strasti, predstavlja senzualne akorde sa neočekivanim i provokativnim obrtima. U gornjim notama se mogu pronaći liči, kupina, tamjan i pupoljak ribizle, srce je upleteno sa zumbulom, jasminom i mirisom manga. Baza je sačinjena od pačulija, mošusa i amberovog drveta.

Poslednji parfem je predstavila svojim obožavaocima 2011. godine. Kate Von D Poetica simbolizuje ljubav i uključuje note ružinih latica, marakuje, voćnih bobica, bele orhideje, tuberoze, tahićanske trešnje, jasmina, ambera, mošusa, pralina i svetlog drveta.

Izvor: http://parfemshop.com/

Ako se nekad osetiš malen, zapostavljen i depresivan...

Uvek se seti da si nekad bio najbrži spermatozoid u svojoj grupi!Beograd

17 °c
Clear
Vlažnost: 68%
Vetar: 6.4 km/h
Pritisak: 1017 hPa

Kinshasa

22 °c
Clear
Vlažnost: 88%
Vetar: 8 km/h
Pritisak: 1013 hPa

Syowa, Antarctica

°c

Vlažnost:
Vetar: 0 km/h
Pritisak: hPa