Tattoo studio TRN


tatoo_studio-tatu_studijo-studio0stidio-slike-fotke-203.jpgtatoo_studio-tatu_studijo-studio0stidio-slike-fotke-201.jpgtatoo studio-tatu studijo-studio0stidio-slike-fotke-202.jpgtatoo_studio-tatu_studijo-studio0stidio-slike-fotke-205.jpgtatoo_studio-tatu_studijo-studio0stidio-slike-fotke-206.jpgtatoo_studio-tatu_studijo-studio0stidio-slike-fotke-204.jpg

Tattoo umetnik Igor Jakovljević rođen je 1985. godine u Kraljevu, u drugoj polovini osnovne škole se zainteresovao za crtanje i tetoviranje kao primenjenu umetnost. Početkom srednje škole većina crteža su bili motivi za tetoviranje, za prijatelje iz komšiluka često je crtao njihove ideje koje bi kasnije radili kod lokalnih tattoo majistora.

2003. godine na nagovor drugara radi prvu tetovažu amaterski napravljenom mašinom. Od tada interesovanje za ovim umetničkim zanatom svakim danom je samo raslo.

2004. godine nastaje ime Tattoo TRN i iste godine Igor odlazi u Beograd na studije Grafičkog Dizajna, gde se zadržava 3 godine.

2008. godine se vraća u Kraljevo kao apsolvent grafičkog dizajna i otvara Tattoo Studio "TRN".

Studio se nalazi u stanu prilagođenom svim potrebama jednog tattoo studia, sa čekaonicom, prostorom za sterilizaciju i radnom sobom. Ideja da se studio nalazi u stanu a ne u lokalu ima par razloga, neki od njih su: privatnost tokom tetoviranja, mnogo je lakše bilo obezbediti komfor u stanu nego naći lokal sa tri prostorije, atmosfera je prosto opuštenija i drugi.

Source: http://www.tattootrn.com/studio.htm

Autor: admin
tattoo studio - sve1
2


Dođe ubica u kuću u zatekne muža i ženu u krevetu.

Upita on ženu:
  "Kako se zoveš?"
  "Ana", reče žena.
  "Poštedeću te  jer mi se tako zove mama", dodao je ubica.
  "A kako se ti zoveš?", upita tada i muža.
  "Zovem se Mirko, ali prijatelji me zovu Ana.Beograd

17 °c
Clear
Vlažnost: 68%
Vetar: 6.4 km/h
Pritisak: 1017 hPa

Kinshasa

22 °c
Clear
Vlažnost: 88%
Vetar: 8 km/h
Pritisak: 1013 hPa

Syowa, Antarctica

°c

Vlažnost:
Vetar: 0 km/h
Pritisak: hPa