Tattoo studio Beograd - Vivid Art and Tattoo


tatoo_studio-tatu_studijo-studio0stidio-slike-fotke-210.jpgtatoo_studio-tatu_studijo-studio0stidio-slike-fotke-209.jpgtatoo_studio-tatu_studijo-studio0stidio-slike-fotke-207.jpgtatoo studio-tatu studijo-studio0stidio-slike-fotke-208.jpg

Vivid Art i Tattoo studio je čist moderan studio smešten u lepom kraju Vračara (Beograd, Crveni Krst), u kom ste u svako doba dobrodošli da se informišete o bilo kom aspektu procesa dobijanja vaše nove tetovaže ili trajne šminke.

Studio je uredno registrovan i konstantno prati sve zakonske i higijenske regulative neophodne za bezbedno i profesionalno obavljanje svoje delatnosti.

Sam prostor je podeljen na prijemni, galerijski prostor i prostor namenjen tretmanima tetoviranja (apsolutno je neophodno da prostori budu fizički odvojeni radi sprečavanja razmene nečistoća). Materijal koji dolazi u kontakt sa vašom kožom je sterilan i higijenski ispravan, uvezen sa deklaracijom o datumu isteka sterilizacije što vam se pre tremana obavezno daje na uvid. Takođe, sav materijal koji dolazi u kontakt sa vašom kožom je za jednokratnu upotrebu (otvara se sterilan i nakon jedne upotrebe odmah baca).

U svakom trenutku u studiju Vivid će vas dočekati tattoo umetnik sa kojim možete obaviti detaljne konsultacije oko dizajna, pozicije i veličine tetovaže, ili prosto samo porazgovarati o vašoj ideji i iskoristiti je na najbolji mogući način.

Source: http://www.vivid.rs/

Autor: admin
tattoo studio - sve1
2


P: Koliko programera treba da zameni sijalicu?
O: Nijedan. To je hardverski problem.
 


Beograd

17 °c
Clear
Vlažnost: 68%
Vetar: 6.4 km/h
Pritisak: 1017 hPa

Kinshasa

22 °c
Clear
Vlažnost: 88%
Vetar: 8 km/h
Pritisak: 1013 hPa

Syowa, Antarctica

°c

Vlažnost:
Vetar: 0 km/h
Pritisak: hPa