Smešne životinje - smešne slike životinja - kornjaca


smesne zivotinje-smesne slike zivotinja-57.jpg

Smešne životinje - smešne slike životinja - jahanje kornjače. Kornjače su gmizavci čije je zdepasto telo zaštićeno sa leđne i trbušne starne koštanim okopom. Najveće na svetu su kornajče sa Galapagosa. Usled svoje ogromne veličine, nju je moguće i jahati. Smešne životinje - smešne slike životinja - jahanje kornjače.

Autor: admin
smesne zivotinje - sve1
2 3 4 5


1px
Reklamni agent koji je stradao u saobraćajnoj nesreći stiže pred vrata raja.Trenutak reče mu Sveti Petar. Sad ću vam ja pokazati, pa sami izaberite. On ga najpre povede na zeleni proplanak gde je stotinu anđela sviralo i gde se nekoliko hiljada ljudi izležavalo u najvećoj dosadi. Ovo vam je raj objasni mu Sveti Petar. Sada ću vam pokazati pakao. Istog časa obojica se nađoše usred bučne gozbe gde su svi igrali i veselo podvriskivali, zabavljajući se do besvesti. I muškarci i žene izgledali su pijani od sreće.Ovo vam je pakao reče svetac. Šta ste izabrali? Pakao, naravno! odgovori čovek bez premišljanja. Dobro reče Sveti Petar Sami ste hteli! Tog trenutka on povuče ručicu i čovek propade kroz neki

otvor pravo u kazan sa vrelim uljem. Eeej! zaurla on.  Pa vi ste me prevarili! Ovo nije ono što sam video! A, da! reče Sveti Petar odlazeći. Zaboravio sam da vam kažem da ovi u paklu imaju reklamu!

Beograd

2 °c
Overcast
Vlažnost: 93%
Vetar: 11.2 km/h
Pritisak: 1010 hPa

Kinshasa

33 °c
Partly Cloudy
Vlažnost: 46%
Vetar: 11.2 km/h
Pritisak: 1007 hPa

Syowa, Antarctica

3 °c
Scattered Clouds
Vlažnost: 33%
Vetar: 12.8 km/h
Pritisak: 982 hPa